Over Daan

This is an example of a WordPress page, you could edit this to put information about yourself or your site so readers know where you are coming from. You can create as many pages like this one or sub-pages as you like and manage all of your content inside of WordPress.

Advertenties

2 thoughts on “Over Daan

 1. Beste,

  k mail je even in verband met een groot event dat The North Face organiseert deze nazomer op het Griekse eiland Kalymnos: The North Face Kalymnos Climbing Festival! Voordat ik iets uitleg over dit event zal ik eerst even een korte introductie geven over wie ik ben en wat ik doe. Mijn naam is Lotte Klomp en ons pr bureau oona is verantwoordelijk voor de pr van The North Face in Nederland. Omdat je een actieve blog bijhoudt over klimmen en/of bouldering leek het mij leuk om je op de hoogte te brengen van het eerder genoemde event van The North Face.

  Het Kalymnos evenement speelt zich af van 28 t/m 30 september. 3 dagen vol klim wedstrijden, master classes van professionele atleten, beach party’s en als klapper op de vuurpijl een prijzenpot van 15.000 euro voor de kampioenen.
  The North Face Kalymnos Climbing Festival wordt georganiseerd door en voor klimliefhebbers; jong als oud, zowel professioneel als amateur, iedereen die van klimmen houdt is welkom!

  Verder was ik ook even benieuwd of je het misschien leuk vindt om in de toekomst mailtjes omtrent klim events of gear te ontvangen vanuit The North Face? Mocht je hier geïnteresseerd in zijn, zou je mij dan ook kunnen laten weten wat het aantal monthly visitors van jouw blog ongeveer is?

  Bij voorbaat dank en ik hoop dat je erbij bent tijdens The North Face Kalymnos Climbing Festival.
  Mocht je nog vragen hebben, schroom zeker niet om contact met mij op te nemen!
  Onderaan heb ik ook een flyer van het festival toegevoegd.

  Vriendelijke groeten,
  Lotte Klomp
  oona. – everybody loves a good story

  Lotte Klomp
  Dir +31 20 638 0925
  Mob +31 6 14801759
  lotte@oonanl.nl

 2. Beste Daan ,

  Dit is niet de geweldigste manier om je om een gunst te vragen, mijn exuces daarvoor. Maar op 3 juni wordt weer het jaarlijkse Noord-Hollandse Jeugdkampioenschappen gehouden en wij als organisatoren hadden vernomen dat jij vorig jaar de finale route hebt flash geklommen. Wij zouden het erg op prijs stellen als jij dit jaar weer het jeugdige publiek wilt warm maken door de route als eerste te klimmen. Wij zouden het erg leuk vinden als je weer zou willen, komen omdat het vorig jaar een groot succes was en de kinderen je als hun grote idool zien !

  Ik hoop dat je reageert ! En alvast bedankt voor de medewerking.

  Robbie Hoekstra

  Je kunt me bereiken via robbie_hoekstra@hotmail.com of via 0625257936

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s