Update begin 2012

Na lange tijd weer een update. Er is een hoop gebeurd de afgelopen tijd.

22 januari was de eerste jeugd boulderwedstijd van dit jaar. Dit was in een nieuwe hal in Enschede, Cube Bouldergym. De hal was zo vers ingericht, dat er nog geen verwarming was. Doorwerken dus. Ik kwam als eerste uit de competitie onder de Jongens A.

Evolv Pontas, mijn favoriete schoenen

Evolv, mijn schoenensponsor, heeft mijn contact verlengd voor 2012. Ik ben dus weer voor een jaar verzekerd van prima klimschoenen. Daar ben ik uiteraard erg blij mee.

28 januari was het jaarlijkse boulder-event Dust, in Monk, Eindhoven. Het was een uitverkocht evenement, dus gezellig druk. Ik heb lekker kunnen boulderen, maar halverwege de middag kreeg ik het erg benauwd van de grote hoeveelheid pof die in de lucht zweefde. Ik heb de prijsuitreiking niet kunnen afwachten, maar werd 2e van de jeugdboulderaars. Overall was ik 9e. Mooie score, leuke dag.

3 februari was de uitreiking van de Bergsport Awards. Er werden prijzen uitgereikt in diverse categrorieën, o.a. leukste bergsportgebied, meest aansprekende sportklimprestatie, etc. In de categorie “Meest getalenteerde jeugdklimmer” kreeg ik de meeste stemmen, en won dus de Award. Vanzelfsprekend ben ik daar best trost op.

Advertenties

One thought on “Update begin 2012

 1. Hej Daan.
  You blog looks really nice, even though I can’t read most of it because it is in Dutch.
  I have a wordpress blog myself, but I can’t find out how to see and show how many persons who have visited my site. Can you help me???
  If you can/want to help me, please answer at eliasedvardsen@yahoo.dk
  Thanks a lot!
  I’ll probably see you in Edinburgh.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s