Update

Ik heb al een tijd mijn blog niet bijgehouden, dus eerst even een snelle update:
In januari heb ik meegedaan aan twee wedstrijden in België. De eerste wedstrijd was de Open Vlaamse. Na 2 tops in de kwalificaties gleed ik in de finale onnodig van de één-na-laatste greep. Dit koste me de winst, ik werd er tweede.

Bij de tweede wedstrijd in Arlon was ik gewaarschuwd. Hier topte ik samen met Bob en nog twee Belgen de finaleroute. In de superfinale was ik de enige die topte. De anderen vielen er allemaal op hetzelfde punt uit.

Het Nederlands Team Sportklimmen 2011 (foto: NKBV)

De uitreiking van de Bergsport Award was erg leuk. Ik won niet, maar was al trots op mijn nominatie. Nikki van Bergen kreeg de prijs voor meest getalenteerde jeugdklimmer 2010. De dag erna moesten we ons nieuwe contract voor Jong Oranje tekenen.

Direct daarna reden we door naar Amsterdam voor de eerste wedstrijd van de Jeugd Bouldercompetitie. Hier werd ik tweede, achter Bob. Daarna werd ik flink ziek en kon mijn geplande uitje naar Fontainebleau in de vakantie niet door gaan.

Jeugd Boulder II (foto: De Klimmuur Haarlem)

5 maart was de tweede wedstrijd van de Jeugd Bouldercompetitie. Ik was nog niet echt fit, maar Bob was er niet, en ik kon de wedstrijd als een training beschouwen. Ik werd eenvoudig 1e, maar was niet tevreden met mijn gehaalde boulders. Ik wilde graag de week erop fitter zijn, want dan mocht ik meedoen met de lead 1 heren. Ik had hier dispensatie voor aangevraagd en mocht – buiten mededingen – mee doen. De vrijdag ervoor merkte ik dat ik nog niet lekker fit was. Ik moest maar afwachten hoe het zondag zou gaan.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s