Bouldernacht 2010

Zaterdagnacht was er weer de jaarlijkse Bouldernacht. Ik had erg veel zin om in mijn thuishal De Klimmuur Haarlem te boulderen.Tussen 21:00 uur en 00:30 uur mochten we ons kwalificeren. Het lukte me om vijf  7+ boulders te klimmen en twee 7 boulders. Samen met Michiel Nieuwenhuizen, Tim Reuser, Jesse van der Werf en Hans Busker stond ik hierdoor in de finale!

Finale-boulder 2 (foto: André Heijting)

De herenfinale begon rond 02:00 uur. De eerste boulder ging lekker, ik topte tijdens mijn eerste poging, maar dat gold voor iedereen. In de tweede boulder kwam ik niet ver, ik haalde geen zone greep. Ook Hans kwam niet tot de zone greep, de anderen wel, maar de route werd door niemand getopt.

Het ere-podium (foto: André Heijting)

De laatste boulder ging ook niet echt goed, maar ik was niet de enige die geen raad wist met deze boulder: ook Hans en Tim kwamen niet ver. Jesse haalde de zone, maar Michiel wist te toppen en werd dus verdiend 1e. Hans en ik waren gelijk geëindigd, maar zijn resultaten in de kwalificatie waren beter, waardoor ik op de 5e plaats eindigde. Ik had er geen problemen mee, want het was al leuk om mee te kunnen doen in de finale.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s