Even voorstellen…

Begin 2007 haalde ik mijn zekerbewijs in Klimmuur Haarlem. Sindsdien bestaat mijn leven uit klimmen, klimmen en klimmen! In januari 2008 begon ik in de trainingsgroep van André, en vanaf april 2008 mocht ik meetrainen met de selectie van Klimmuur Haarlem. Ik ben toen ook mee gaan doen met de landelijke jeugdcompetitie.
In de zomer van 2008 werd ik kampioen bij BAZ-jeugd c/d.
Tijdens de derde wedstrijd van de Landelijke Jeugdcompetitie – in september 2008 – hoorde ik dat ik mee mocht trainen met de Nationale Jeugdselectie van de NKBV, o.l.v. Mathieu Ceron. Eind februari van dit jaar mocht ik met hem mee naar Spanje. Een geweldige ervaring! Ik klom hier – op mijn 12e – 2 keer een 7c! Sindsdien ben ik twee keer naar Fontainebleau geweest, een keer naar Pfalz en Grotte du Brotsch. En voorlopig ik heb nog aardig wat tripjes in het vooruitzicht.

In de zomer van 2007 haalde ik mijn zekerbewijs in Klimmuur Haarlem. Sindsdien bestaat mijn leven uit klimmen, klimmen en klimmen! In januari 2008 begon ik in de trainingsgroep van André, en vanaf april 2008 mocht ik meetrainen met de selectie van Klimmuur Haarlem. Ik ben toen ook mee gaan doen met de landelijke jeugdcompetitie.

In de zomer van 2008 werd ik kampioen bij BAZ-jeugd c/d. Tijdens de derde wedstrijd van de Landelijke Jeugdcompetitie – in september 2008 – hoorde ik dat ik mee mocht trainen met de Nationale Jeugdselectie van de NKBV, o.l.v. Mathieu Ceron. Eind februari van dit jaar mocht ik met hem mee naar Spanje. Een geweldige ervaring! Ik klom hier – op mijn 12e – 2 keer een 7c! Sindsdien ben ik twee keer naar Fontainebleau geweest, een keer naar Pfalz en Grotte du Brotsch. En voorlopig ik heb nog aardig wat tripjes in het vooruitzicht.

Bleau

Bleau

In 2008 werd ik eerste bij de Noord Hollandse kampioenschappen. Ik doe dit jaar ook weer mee met de Landelijke Jeugdcompetitie en de Noord Hollandse kampioenschappen. Hoewel ik dit jaar nog mee mocht doen met de jongste groep, wilde ik toch liever de uitdaging aangaan met de ouderen.

Ik train nu bij de selectie van KAS (de klimvereniging van Klimmuur Haarlem) , Top Climbing Holland en de Nationale Jeugdselectie van de NKVB. Nu ik sinds kort gesponsord word door Fuerza Climbing, (Ad Siemons) wordt het wel eens tijd om jullie op de hoogte te houden van mijn belevenissen!

Advertenties

2 thoughts on “Even voorstellen…

  1. Daan! Dat ziet er strak uit gozer! Erg ok van je om je eigen blog op te zetten. Succes en hoop dat je veel fans krijgt.

    Cheers,

    Ad

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s